Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Carola Ukkelberg © T.K. © Anders Kristian Dahlen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Hissig eller nysgjerrig guppy?
1  

Milla85
Medlem female.gif
Fra: Sandnes
Jeg har da et akvariet på 60L. Her hadde jeg to guppy hanner og to cardinal tetra (som jeg nå har hatt i 3 år)
Dessverre så døde den ene guppy hannen og jeg ville fylle på med noen nye. Jeg var i går og kjøpte inn 3 guppy hanner til og 2 sverdhaler (en hu og en hann)

Nå viser det seg at den eldste guppyen jeg hadde fra før og en av de "nye" er etter sverdhalene hele tiden. Jeg klarer ikke å se om de napper på de, men er veldig opptatt av svømmefinnene på disse og lar de rett og slett ikke være i fred.
For at sverdhalene skulle få litt fred, la jeg de to guppyene som plaget i et fødekar jeg hadde som nå ligger å flyter rundt i akvariet.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre her? Er det nysgjerrighet på nye fisker? Forstod at disse to artene ville gå greit sammen og at det ikke skulle være problem. De andre guppyene lar sverdhalene være i fred og de to standhaftige teraene jeg har igjen, ser ikke ut til å bry seg om noe som helst.

Håper noen kan svare på dette. Håper at dette bare er en nygjerrighet og vil gi seg etterhvert. Disse to guppyene "tilhører" min stedatter, så håper virkelig ikke at jeg må kvitte meg med disse.

 
Postet 07.03.2018 kl. 10:41
[Rapportér innlegg]