Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Produkter
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Janne Ekström © Morten Kirkevåg © Trond Gimre
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Fluwal fx5 utvendig filter.
1  

Tor Rickhart Bakken
Medlem male.gif
Fra: Bodø
Noen som vet om det finnes reppsett til utblåsningen. Som gjør at man kan beholde sirkulasjonen, men spre vannstrømen mere rundt i akvarie. Og ikke så sentralt slik utblåsningen er originalt.
For ved utblåsningen av vannet og sentralt rundt i området der vannstrømmen treffer, trives det desverre masse penselalger.
Har prøvd å lage noe selv, der jeg laget en rekke små hull bortover et plasstrør som var like langt som 540 litringen min. Penselalgene forsvannt med en gang, for de liker områder i et kar der det er mye vannstrøm.
Problemet med det hjemmelagde systemet, var jo at røret hele tiden løsnet fra utblåsninga. Og har enda ikke funnet noe lur patennt for å tilpasse et rør som sitter ornkli fasst.
For til et annet kar har jeg utvendig filter fra EHEIM, og den kjøpte æ originalt med et sånnt rør med hull for å fordele vannstrømmen.
Har noen sett lignende som passer på en fluwal fx5

Nothing last forever..
 
Postet 13.03.2018 kl. 23:46
[Rapportér innlegg]