Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Trude T. © Ragnar Torgersen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Hjelp, blir tanken min kokt??
1  

Christian Jensen
Medlem male.gif
Fra: Florø
Har kjøpt fisk i dag, og alt ser bra ut. Men temperaturmåleren (juwel) har økt helt siden jeg puttet dem i.

Kan ikke forstå årsaken. Tempen bikket 28, da satte jeg ned kolben til 24, men økte enda. Så bytte ut litt vann og la i kaldt. Da gikk den ned men på vei opp igjen. Er det kolben eller måleren som er feil??

Vannet føles ikke SÅ varmt ut. Kan forfilteret ha blitt tett slik at innsuget tuller med pumpa og den varmer opp? Har ingen anelse.. Gjerne noen kjappe svar her. Blir kjipt å våkne til kokt tank..

 
Postet 14.05.2018 kl. 23:36
[Rapportér innlegg]
2 Varmt vann

purdnan
Medlem male.gif
Fra: kr.sand
Det er et kjent problem med for varme akvarier om sommeren. jeg bruker ikke kolber,fordi det er aldri kaldere enn 20gr. i stua, i praksis minst 24gr om vinteren.Nå i den varme årstiden setter jeg ned lystiden til 5-6 t.,og har lys på når sola er gått bort fra veggen ( ca 18-2400).Husk at ved varmt vann så er det nesten ikke oksygen i vannet. Da kan du senke vannstanden litt,eller heve utblåsen for mer fart/sirkulasjon på overflatevannet.Jeg hadde kuttet ut kolba hadde jeg vært deg ev.koblet den inn til vinteren.Hilsen Terje.

 
Postet 15.05.2018 kl. 06:16
[Rapportér innlegg]
3  

Christian Jensen
Medlem male.gif
Fra: Florø
Tusen takk for svar! Det ordnet seg da jeg koblet ut hele kobla. Bestiller en ny fra eheim og har i bakhånd da jeg ikke stoler på den jeg har nå.

 
Postet 15.05.2018 kl. 17:08
[Rapportér innlegg]