Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Off topic - diverse
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D.Bertelsen © Yu-Chia Chang © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Rhododendron på plantasjen
1  

Grapejuice
Medlem female.gif
Fra: Rana
Noen her som vet om de selger rhododendron på Plantasjen ennå? På nettsiden står det at de selger det mellom mars - juli men om de mener at de slutter salget til juli eller at de kjører det ut juli, forstod jeg ikke.

Og vet noen hvilken str man kan forvente på rhododendronplantene de selger? Jeg tenker å sette de i ei skråning her og ønsker meg noen med høvelig størrelse så det ikke bare ser ut som et par puslete potteplanter som står det. (de vokser jo men jeg vil ikke vente hundre år på det heller. )

 
Postet 04.07.2018 kl. 19:33
[Rapportér innlegg]
2  

Two82
Medlem male.gif
Fra: Drøbak
Er vel ikke riktig valg om du ikke er tolmodig tror jeg :P

 
Postet 05.07.2018 kl. 23:09
[Rapportér innlegg]
3  

Grapejuice
Medlem female.gif
Fra: Rana
Haha, ja nei jeg vet ikke? Vi har to stk på andre siden av huset og de har vokst høvelig på bare et par år - men ikke like fort som jeg ønsker meg såklart. :P Men mulig jeg går for syrin istedet. Den vet jeg trives der jeg ønsker den skal stå (har stått en der før) :)

 
Postet 06.07.2018 kl. 08:58
[Rapportér innlegg]
4  

Aqualibre
Medlem male.gif
Fra: Bodø
Syrin er nok et bedre valg hvis du ikke er tålmodig.. ;) Syrin vokser jo kjapt hvis lys og ikke minst solforholdene er bra. Har best erfaring med vanlig syrin, disse foredlede variantene har jeg ikke vært like heldig med.

 
Postet 22.08.2018 kl. 08:27
[Rapportér innlegg]
5  

Grapejuice
Medlem female.gif
Fra: Rana
Hehe, ja det ble to syrintrær - jeg elsker jo syrin så innmari så det passet fint. Satte de ned der jeg vet syrin har vokst som ugress før i hagen, og gleder meg til de vokser seg større. :) De hadde dessverre ikke litt størrelse på syrintrærne, men det var heftig salg på de!

 
Postet 22.08.2018 kl. 18:30
[Rapportér innlegg]