Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Gjør det selv
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Tor E. Simonsen © Bjarne Sætrang © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Gjør-det-selv
Søk
Siste innlegg
Hydraulisk akvariebord?
1  

Fossin
Medlem male.gif
Fra: Heggedal
Jeg har planer om å flytte akvariet mitt til under trappeavsatsen i stua.
Problemet er at det da må senkes 10-12cm, og siden jeg allerede har skåret ned akvariemøbelet noe vil jeg helst slippe å gjøre det mer. Jeg trenger dessuten muligheten til å "jekke" det ytterligere ned når jeg innimellom må gjøre større husarbeid oppi der.

Jeg har sett etter et/flere løftebord på nett som jeg kunne rammet inn med fake møbelsider, men de koster mangfoldige tusen og er gjerne beregnet på motorsykler og tyngre ting. Problemet med hydrauliske jekker er også at de oftest går opp i jevnt tempo, men siger fort ned når man skrur på lufteskruen. Dette kan det åpenbart ikke gjøre under et akvarium.

Noen idéer om hvordan dette kan la seg gjøre? Akvariet er på rundt 250l så det er ikke noe problem for hydrauliske jekker, men selvsagt alt for tungt til å justere på selv.

 
Postet 08.11.2018 kl. 12:16
[Rapportér innlegg]