Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik © Rita Aspevik © Sanne
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Hjelp om oppstart
1  

ReneeK
Medlem female.gif
Fra: Stavanger
Hei, etter mange måneder med vurdering så har jeg endelig bestemt meg for å få meg noen fisk. Jeg tenkte å kjøpe det Juwel lido 120 L akvariumet, er dette bra?
Etter jeg har fått installert akvariumet og alt det der, så skal jeg kjøpe meg 1-2 hann guppyer, 4-5 hunnguppyer, også 1-2 hannpatyer og 4-5 hunnpatyer, og en malle. Er dette et greit antall nå i starten?
Jeg lurer også om hvilken håv jeg skal kjøpe, finmasket eller grovmasket?
Og grus eller sand? isåfall hvilken type?
Jeg har også lest både positivt og negativt om fødekasse, så er usikker på om jeg skal kjøpe den eller ikke, noen som har tips?
Hvilken mat skal jeg kjøpe? Har sett på nettbutikkene på mat, men det kommer opp sikkert 20 forskjellige typer, så er litt usikker på det.
Og til sist, hvilke planter skal jeg kjøpe til dem?

Unnskyld vis det ble litt mye mas og spørsmål, håper noen kan ta seg tid til å svare, det hadde jeg satt veldig pris på:)

 
Postet 17.11.2018 kl. 23:41
[Rapportér innlegg]
2  

ReneeK
Medlem female.gif
Fra: Stavanger
Etter å ha lest litt mer så tror jeg at jeg kjøper 1 hann black molly og en hunn black molly istedenfor, fordi jeg leste at guppyer får så mange barn. Men får platyer og ofte barn eller er de litt roligere på den fronten?

 
Postet 18.11.2018 kl. 02:46
[Rapportér innlegg]