Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Holger Lockertsen © Tone Andreassen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Ancistrus hann.....
1  

Lillemor13
Medlem female.gif
Fra: Fyllingsdalen
Hei..jeg har en albino hann som er; riktignok en ung hann, totalt uinteressert i huler og damer. Har to overkåte damer i akvariet og to flotte uler, og skaffet meg en hann, nettopp fordi jeg tenkte der ville yngles. Det gikk en liten uke, så var der egg....men han vimset omkring inne i hulen og viftet eggene ut. Og det var hun som "passet" dem. Tilslutt tok jeg hele jeg hulen i et ynglekar da jeg var redd for at de små ville vimse ut av hulen når de fikk haler, og bli spist.
Nå tenker jeg at de nok vil gå i gang igjen, men det ser mer ut som om hun jager ham vekk fra hulen når han komme i nærheten, og når han ikke er der driver hun og "sukker" utenfor hulen...en meget ustabil dame...
Er det fordi hannen er for liten og for ung? Der er jo kommet unger en gang, så han burde jo være klar...Men er damene for "mye" for ham? De er nesten dobbelt så stor i str. Har aldri "drettet" på ancistrusser før så totalt rookie spm.

Det har jeg ikke prøvd før, så det går sikkert bra.
 
Postet 03.02.2019 kl. 11:53
[Rapportér innlegg]
2  

msolbakken
Medlem female.gif
Fra: GRAN
Jeg har en hunn og en hann de er godt voksene begge to. Har fått 29 barn første omgang og venter flere. Kan det hende at de ikke er "modene" nok enda?

 
Postet 06.03.2019 kl. 21:17
[Rapportér innlegg]
3  

milo
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Sarpsborg
Ikke alltid det går bra de første gangene. Han er ung, urutinert og trenger trening...

 
Postet 07.03.2019 kl. 00:14
[Rapportér innlegg]