Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Snegler/skalldyr
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang © Finn Falkenhaug © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Reker/Krabber, Snegler
Søk
Siste innlegg
Hvilke reker går sammen i akvarium?
1  

Sigrid Moen
Medlem female.gif
Fra: Norge
Reker er nytt for meg, så har prøvd å lese meg opp på det, men vanskelig å finne infoen jeg er ute etter. Jeg har nettopp overtatt noen reker fra ei venninne, men vi vet ikke hvilken type det er. De er helt avfarget, så garantert blitt krysset en gang for mye. Men regner med de enten er caridina eller neocaridina. Derfor lurer jeg på om de to typene kanskje går sammen som en koloni.

Noen har dødd underveis i flyttingen av akvarium, i tillegg til at de allerede var få. Det er bare fem igjen, så trenger nye. Akvariet er ikke så veldig stort, bare 5L. Og ja, jeg vet at man burde ha et større. Så trenger ingen kommentarer på det. Dette er en krisesituasjon, og sparer til et større ett. Men det blir dessverre slik en stund. Problemet da er at jeg har ikke plass til 10 nye reker, men tenkte at hvis jeg kjøper 3-4 nye, så vil de jeg allerede har få det litt bedre. Jeg vil jo selvfølgelig kjøpe enda flere den dagen jeg får større akvarium. Men ønsker ikke å kjøpe nye om de jeg allerede har ikke vil få det bedre, og de jeg eventuelt kjøper blir å mistrives.

 
Postet 06.02.2019 kl. 20:16
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)