Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Diverse >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Diverse
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Kjetil L © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Om gjemmesteder, renhold og kontroll med fisk
1  

Harald Eivind Bue
Medlem male.gif
Fra: Oslo
Jeg ser det for mange fisker anbefales rikelig med gjemmesteder, og mange bruker ferdiglagde eller selvbygde huler ("steinrøyser") av ulik kompleksitet. Mitt spørsmål er da: Hva får dette å si for renhold, og ikke minst kontroll med fiskene? Man kan jo ha behov for å flytte fisk til andre kar, men hva når disse da gjemmer seg i disse hulene? Noen som har erfaring og tips?

 
Postet 19.03.2019 kl. 11:18
[Rapportér innlegg]
2  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Huler som kan plukkes ut i ett stykke er praktisk. Da er det bare å følge med på hvilken hule fisken gjemmer seg i, holde hånden foran åpningen, og plukke ut hulen med fisken i. Lite stress både for fisk og akvarist.

Huler som er i bruk holdes rene av fiskene selv. Hvis det kommer slam inn i hula, har ikke fisk flest lyst til å ligge med hodet nedi det, så de vifter det ut.

 
Postet 20.03.2019 kl. 12:26
[Rapportér innlegg]