Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Fór og fóring
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© erlend D Bertelsen © Morten Kirkevåg © -mette-
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Fisk og yngel når jeg er bortreist.
1  

Noe smått og noe stort
Medlem female.gif
Fra: Bodø
Hei!

Om 9 dager reiser jeg bort og er borte i 12 dager fra akvariet mitt. Sist jeg var borte fikk jeg noen til å dra innom meg å mate fiskene hver dag. Det har jeg dessverre ikke mulighet til at noen kan gjøre denne gangen.

I akvariet mitt på ca. 200 L, lever det nå 9 guppyer, 7 guppy yngel som er ca. 4 dager gamle, 3 ancistrus og 1 slørhale. Yngelen er plassert i eget yngelnett.

Selve karet har vært oppe å gått siden begynnelsen mot midten av Januar. Og har fire små planter i seg, ikke noe mose eller flyteplanter. Har merket at det ikke samler seg opp en synlig mengde med alger på glasset i karet, men har gjort det tidligere på innsiden av karmen til yngelnettet. Jeg tenkte å foreta ett vannbytte på halve mengden kvelden før jeg drar.

Også kom vi frem til det jeg lurer på, kommer fiskene mine til å overleve i de dagene jeg er borte? Hva kan jeg egentlig gjøre får å øke overlevelses sjansene til fisken og yngelen?

(Sist endret 02.04.2019 kl. 23:57 av julnil )
 
Postet 01.04.2019 kl. 22:23
[Rapportér innlegg]
2  

milo
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Sarpsborg
Personlig forer jeg aldri når jeg drar bort. Ser på sannsynligheten for problemer som mye mindre ved å ikke fore. Forer man, så forurenser man. Dermed får man behov for vannbytte også

 
Postet 02.04.2019 kl. 13:35
[Rapportér innlegg]
3  

Noe smått og noe stort
Medlem female.gif
Fra: Bodø
Men kommer yngelen til å overleve så lenge uten for de? har de høyst sannsynlighet for overlevelse i yngelnettet eller i karet?

 
Postet 02.04.2019 kl. 15:48
[Rapportér innlegg]