Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Fisk >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Fisk
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen © Rita Aspevik © Trine Lauvsnes
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Bord til 160l
1  

Josie
Medlem female.gif
Fra: Lofoten
Har akkurat overtatt en 160L akvarie (100×40×40) ønsker å sette det opp så snart som mulig MEN har ingen bord til den. Har prøvd å se på kommoder/skjenk men finner ingenting til rett dimensjonene eller som virker kraftig nok.
Tips taes i mot med takk!!

 
Postet 24.05.2019 kl. 11:26
[Rapportér innlegg]
2  

Johan M
Medlem male.gif
Fra: Arendal
Har du noe snekkerferdigheter kan du ganske lett snekre ett bord til dette karet. Kan gjøres helt enkelt med 48x48 og en plate på toppen, f.eks en vanlig hobbyplate.

Så kan man jo f.eks kle dette inne med panel e.l. Lager man da til luker eller dører kan du ha lett tilgang til teknisk utstyr som utv filter, men likevel ha det skjult.

Jeg er ganske sikker på at det ligger artikkel om dette her på siden, og sikkert noen tråder på forumet om man søker :-)

 
Postet 09.06.2019 kl. 02:07
[Rapportér innlegg]
3  

Roffe
Medlem male.gif
Fra: Stavanger
Jeg har brukt et stort tv-bord i heltre furu til min 160l + 54l, med en del forsterkninger inni for sikkerhets skyld. En del biter med 48x48 for å støtte opp og stive av der det var plass, og stålvinkler i hjørnene.

(Sist endret 12.06.2019 kl. 11:30 av Roffe )
 
Postet 12.06.2019 kl. 11:30
[Rapportér innlegg]
4  

Ciklide
Medlem female.gif
Fra: Norge
Dette blir jo ganske tungt etterhvert så du bør ihvertfall være kritisk til hva du setter det på! Heltre gjerne heltre i furu eller eik er svært holdbart. Ett alternativ er rett og slett og kjøpe deler til porsabord og sette sammen. Du kan kjøpe og bygge selv fra feks Webzoo. Du kan også utlyse på nett. Mange inkl meg har slike bord liggende. (Faktisk ett svart ett til en 160 liter men du bor vel litt langt unna)

 
Postet 15.06.2019 kl. 14:00
[Rapportér innlegg]