Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Personlige akvarietråder
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang © Frosken © Darlaa Sproklett
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
NB! En tråd i dette forumet kan bare opprettes fra din profil.
Søk
Siste innlegg
Nybegynner
1  

Nybegynneren1976
Medlem female.gif
Fra: Skedsmokorset
Hei, jeg har hatt et lite akvarium for noen år siden(22 liter) og har nå skaffet meg et juwel 60 liters akvarium. Kjøpte det brukt, så 70 % av vannet ble fjernet ved flytting. Har ikke turt å fylle tanken helt full ennå, da jeg har gått igjennom mange nybegynner feil med mitt første akvarium. Har fylt ca 70% med nytt og gammelt vann nå. Har lagt til aquasafe. Siden jeg kjøpte brukt med fisker er jeg redd for å fylle for fort. Er det noe jeg må tenke på ifht tilsetningsmidler eller andre ting? Er redd for å bli massemorder atter en gang. Jeg hadde det lille akvariet i mange år, så jeg holdt fiskene fint etter den første feilen.

 
Postet 17.10.2019 kl. 00:33
[Rapportér innlegg]
2  

fiskeren
Medlem male.gif
Fra: Drammen
Det som kan gå feil når du fyller opp er om vannverdiene i kranvannet ditt avviker mye fra hva fiskene er vant med. Om det er stor forskjell kan det være greit å fylle opp sakte, så de blir vandt med forandringene. Om akvariet er fra samme kommune som deg, så er kranvannet så si, helt likt og det vil gå bra.

 
Postet 17.10.2019 kl. 00:45
[Rapportér innlegg]