Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Sykdom >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Sykdom
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Linda Widente © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Kampfisk med problem med svømmeblæren?
1  

Chahje
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Klikk på bilde for større versjon
Gjorde en grundig rengjøring der jeg flyttet kampfisken i en egen bolle, tok alt vannet ut av akvariet og brukte en ny vaskekost til å vaske vekk algene. Brukte bare vanlig vann. Men med et uhell ble alt det gamle vannet som jeg tok ut helt i vasken.

Tok da helt nytt vann, med et startpreparat (JBL Denitrol- startpreparat for akvarier) oppi, og tok kampfisken oppi (den hadde det gamle vannet oppi bollen, tok det oppi det nye vannet).
I begynnelsen gikk det greit, men etter hvert begynte han å oppholde seg mer på overflaten og fikk ikke til å svømme nedover. Ligger nå litt på siden ved overflaten, og svømmer litt sidelengs. Virker som det er problem med svømmeblæren?

Rengjøringen fant sted for to dager siden.

Har lest litt rundt omkring, at man bør skifte vannet litt hver dag pga det er dårlig vannkvalitet som gjør fisken sånn. Har brukt det startpreparatet når jeg har skiftet litt vann.

Har dere noe tips til hva jeg skal gjøre?? Ser ikke ut til at den har blitt så mye bedre. Skal jeg sette igang et nytt akvarium med det samme preparatet og ta den oppi der?

Litt desperat etter hjelp.

 
Postet 23.10.2019 kl. 13:17
[Rapportér innlegg]
2  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Pass på at den har minst 26 grader i vannet.

 
Postet 23.10.2019 kl. 16:52
[Rapportér innlegg]