Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Julie Nilssen © Bjarne Sætrang © Lisbeth
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Filter guffe
1  

kjellvis
Medlem male.gif
Fra: sem - tønsberg
Prøver her også jeg.. Hei!! Er det noen som har selskaps fisk som de ønsker å omplassere eller gi bort så si gjerne i fra!! Jeg har en datter som har fått seg akvarium som ønsker å begi seg inn i akvariehobbyen. Hun går på skole så økonomien er noe "begrenset" kan man si, men si gjerne ifra dersom noen har noen fisk eller plante eller andre akvarierelaterte ting som de ønsker å bli kvitt så kommer vi mer enn gjerne å henter. Jeg vet at Neon/kardinal tetra å Guppy står høyt på ønskelisten men alt av selskaps fisk eller planter å akvariums dingser er av interesse, vi holder til i Vestfold men er stadig vekk litt rundt omkring så send meg gjerne en melding eller kommenter i annonsen hvis noen ønsker å hjelpe en fremtidig akvarist i startfasen..

 
Postet 24.10.2019 kl. 21:07
[Rapportér innlegg]
2  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Har en 60-liter med skap, lystopp og filter som du kan hente i Bergensområdet. Samt et 150-liters rammeakvarium med dekkglass.

 
Postet 24.10.2019 kl. 22:01
[Rapportér innlegg]
3  

kjellvis
Medlem male.gif
Fra: sem - tønsberg
Tusen takk for tilbudet!! Holder til i Tønsberg i Vestfold så den turen blir litt i lengste laget dessverre.. Men igjen tusen takk for tilbud!!!

 
Postet 24.10.2019 kl. 22:40
[Rapportér innlegg]
4  

kjellvis
Medlem male.gif
Fra: sem - tønsberg
Vi har idag fylt ett 80ltr akvarium så hvis noen har ett godt innkjørt akvarium i nærheten av Tønsberg i Vestfold eller rundt deromkring å kan hjelpe oss med litt filterguffe fra akvariepumpen sånn at vi kan begrense ventetiden litt så hadde det blitt satt veldig pris på!!!

 
Postet 24.10.2019 kl. 22:47
[Rapportér innlegg]
5  

Leif Tinnesen
Medlem male.gif
Fra: Berg i Østfold
det finnes vel akvarie butikker du kan spørre, da får du der ferskt, enn om jeg sender fra Halden feks

 
Postet 25.10.2019 kl. 00:08
[Rapportér innlegg]