Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Snegler/skalldyr
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Ann Kristin H © Håvard Støre Andresen © PT
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Reker/Krabber, Snegler
Søk
Siste innlegg
Hvilken reke?
1  

rosakakadue
Medlem female.gif
Fra: Vestland
Klikk på bilde for større versjon
Hvilken reke er dette? Den er med egg også. Kom mest sannsynlig til gards sammen med blue diamond rekene. Men har hatt de blå en stund, samt red Bee, men regner med at eggene vil utvikle seg til denne reken?

(Sist endret 08.03.2020 kl. 21:50 av rosakakadue )
 
Postet 08.03.2020 kl. 21:48
[Rapportér innlegg]
2  

Magnus Frivoll
Plussmedlem male.gif
Plussmedlem
Fra: Lørenskog
Ser ut som en av de mange fargevariantene som har blitt avlet frem av neocaridina davidi (kirsebærreke, blue diamond, blody mary, chocolate brown, rili, etc.). Alle disse er samme art bare selektivt avlet for farge og mønster, så de krysser uten problemer.
Ofte kan en fargevariant "kaste" andre farger fordi det ikke er stabilt og alle er samme art, dette er spesielt vanlig med linjer av "dårlig" kvalitet, men så og si uansett hvor god kvalitet du har på rekene du kjøper så kommer du på et eller annet tidspunkt til å få noen med andre farger eller mønster. De fleste fjerner disse regelmessig for å sørge for at fargene på avkommet er så gode som mulig.

Når det gjelder ungene dennes kommer fargene helt an på om dette er avkom av blue diamond med feil farge eller om den sneik seg med og på hvem far er.

 
Postet 15.03.2020 kl. 18:21
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)