Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Emil Andre Rasmussen Engø © Anders M. Kaste © Roy Olsen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Hava skjer med silikonen?
1  

aquaw
Inaktiv bruker
Klikk på bilde for større versjon
Oppdaget for noen dager siden dette merket på silikonen, vet ikke om det var der fra start eller om det er kommet i ettertid, har ikke merket det før nå. Men i dag når jeg sammenligner med bildet så ser jeg at det har vokst. Er silikonen i ferd med å løsne? Eller er dette normalt? Kanskje litt vanskelig å se på bildet da, vanskelig å få fokuset på det. Her ser det ut som kakk i glasset men det er det ikke, det er merke mellom silikonen og glasset, luftlomme?

 
Postet 12.03.2020 kl. 13:40
[Rapportér innlegg]
2  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Ser jo nesten ut som at vannet presser seg inn mellom glasset og silikonen. Hvis det er tilfelle, betyr det at den som har limt det må ha gjort en dårlig jobb med å avfette glasset.

Jeg ville fulgt godt med på det framover, og gjort meg klar til å resilikonere eller bytte ut akvariet hvis det fortsetter å utvikle seg.

 
Postet 20.03.2020 kl. 11:36
[Rapportér innlegg]