Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Off topic - diverse
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Kjetil L © heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Noen som er bosatt i hamar og omegn (furnes, ottestad, hjellum, nes)?
1  

yosraz
Medlem male.gif
Fra: Furnes
Hei!

Jeg ser etter alger og planter for akvariet mitt og lurer på om det er folk her på forumet som bor i Hamar og omegn, og som enten kan gi bort eller selge billig alger og planter?

Jeg er også på utkikk etter et stødig bord til akvariet mitt, Juwel Primo 60 LED. Er det noen som kan gi bort eller selge et billig bord?

 
Postet 29.07.2020 kl. 15:15
[Rapportér innlegg]
2  

Oslora
Medlem male.gif
Fra: Blaker
Bor litt lenger unna, kvarter sør for minnesund. Har alltids noen planter om du vil ha - > limnophila sessiliflora, ludwigia rubin, ludwegia repens, en hygrophillia variant, Ceratopteris Thalictroides, pistia-flyteplante, kanskje noe staurogyne repens om den gror bedre enn den har gjort. Har også andemat om det skulle friste.

Alle plantene mine med unntak av flyteplantene kan man plante avkuttinger av. Bruker å trimme plantene ca en gang i måneden, så kan evt få neste gang det kuttes. Må hentes i mitt område.

Bør nevne at jeg har snegler i akvariene, mini-ramshorn, blæresnegle, jegersnegle og mts. Ingen garanti for at plantene er fri for dette(de inneholder mest sannsynlig) . Om du ikke ønsker dette bør du behandle plantene i forkant.

Gi lyd om det er interessant.

 
Postet 01.08.2020 kl. 18:46
[Rapportér innlegg]