Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Kjell Tellefsen © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Erfaringer med eccoflow 500/bioflow m 3.0
1  

JellyBellyFish
Medlem female.gif
Fra: Askim
Har planer om å kjøpe et Juwel Lido 120 akvarium. Har siklet på dette en stund og har perfekt plassering i stua og allerede tilhørende bord. Det som gjør meg litt avventende er rett og slett om pumpa er så stillegående som den lover? Dreiv noe frem og tilbake med en 60-liter og blei bortskjemt med at jeg hadde en pumpe fra diversa som gikk opp til 60 liter som var helt stillegående. Den holdt jo såklart ikke og blei tett hele tida, så da jeg skaffet noe større som durer litt, holdt jeg på å klikke i vinkel. For selv om det ikke var så ille å høre på ved akvariet, hørte man den veeeeeldig godt når man satt andre steder i stua.

Så lurer på hva andre synes om den? Som nybegynner er jeg ikke helt klar for svære pumper til 1000kr ekstra, i tilfelle jeg føler de blir bom. Nesten så jeg har vurdet et 70-liter akvarie istedet der jeg kan sette inn 2 av de helt stillegående små filterene..

Ha’kke peiling, men prøver likevel.
(Sist endret 07.01.2021 kl. 20:09 av JellyBellyFish )
 
Postet 07.01.2021 kl. 20:08
[Rapportér innlegg]
2  

Loomis
Moderator male.gif
Fra: Lørenskog
De Juwel-pumpene jeg har hatt har ikke laget mye lyd. Hvis det har vært lyd så har dette skyldes at noe annet har vibrert mot den.

 
Postet 01.02.2021 kl. 15:22
[Rapportér innlegg]