Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Identifikasjon av fisk
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© LOFFA © Linda Widente © Anne H Nielsen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Kampfisk - hvordan holde den?
1  

Chiccy
Medlem female.gif
Fra: Sandefjord
Hei. Jeg har skaffet meg mitt første akvarium i dag med kun en kampfisk oppi. Det er et 70L akvarium. Jeg har tatt grus oppi der og noen få planter. Har varmekolbe og sånn pumpe. Skal pumpen være på eller av? Har hørt kampfisk liker stillegående vann? Men pumpen gjør jo så det er strøm/bevegelse i vannet. Hva skal jeg gjøre?

Jeg aner ikke om fisken har det bra eller ikke! Den ligger kun i bånn nede ved grusen. Er redd jeg har gjort noe galt? Akvariumet ble satt opp i dag og det har ikke gått i flere uker slik jeg nå leste et sted at det skulle? Jeg har hatt opp noe som heter Tetra Filter Active Bacteria og tetra Aqua safe! Hva annet kan jeg gjøre nå? Kommer fisken til å dø? Jeg har en bolle med grus oppi også. Skal jeg heller putte den oppi der? Kan den leve uten pumpe oppi?
Jeg trenger virkelig HJELP her.

 
Postet 09.01.2021 kl. 22:02
[Rapportér innlegg]
2  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Hei, du kan jo begynne med å lese hjemmesiden min om kampfisk. Spesielt sidene om vannverdier og oppstart, siden akvariet ditt er helt nytt.

 
Postet 10.01.2021 kl. 04:10
[Rapportér innlegg]