12 oppdrett i 2010

Inge Poulsen: af sig selv
CNC Blondi: Kjøpte i fjor "rosa" posthorn snegler hos akvariereker.no... Helt erlig va eg skuffa for fargen var absolutt ikke som på bildet, de er mere neon rosa\røde,men skal da være rosa. ser nå i 2 av akvariumma som de gikk i at det popper opp rosa tasser,noe som er utrulig morsomt,har nå satt de eg fant i ett fluval Edge akvarium så eg kan studere dem videre.. Ph rundt 7.5 og temp mellom 26 og 28
Atina: De ordner dette selv. Plutselig kryr det av små sneglebarn i akvariene
Karen therese: 28 grader i vannet, og god foring. Går av seg selv da!
TK: Går av seg selv. Har de i selskapskar, ulike vannverdier. Alt fra guppy- til kampfiskvann. GH alltid 9 eller mer.
Cosmo: Merk: Oppdrett av ROSA posthornsnegler. Kjøpte 2 stk som la klaser av egg på glasset etter kun noen dager. Etter 8-10 dager klekte de første, og jeg har idag rundt 15 sneglebarn. Lar alle være i samme kar med bare snegler. Forer med agurk og algetablett innimellom.
Rohtgar: Kjøpte en gjeng fra CNC-Blondi, og etter kort tid var det mange små.. enkel å drette ved gode vannverdier(forøvrig alfa omega ved akvarie)
Lena Jansberg: klarer seg selv med nok mat
yvonneX: ORANGE POSTHORNSNEGLE
VFO: Gikk stort sett av seg selv. Plasserte 3 individer i en 20 liter, sammen med en kampfisk. Passet på vannverdiene og har relativt høy GH. Nå aner jeg ikke hvor mange som er oppi der.
MissJ: Helt av seg selv
Ruben og Kjersti: Går av seg selv. Dukker plutselig batre opp mange småtroll