3 oppdrett i 2006

Morten Rønning: Meget merkelig historie. Har lenge prøvd å få til yngel på Regnbuec. i 105L. De har også fått kull flere ganger men de har alltid forsvunnet igjen etter ca 14 dager.-Muligens pga. dårlig foring. Har lært mere om dette nå og prøver igjen-.
Iallafall flyttet jeg ca 5 yngel over i 35L og passet vannverdier og liknende nøye. Dessverre gikk jeg lei etter en uke (dumme meg), og la ned hele prosjektet. Slo av strøm og lys. Sånn sto karet i 1 uke før jeg fikk ånden over meg igjen og ville prøve noe enklere. Guppy! Som jeg jo aldri hadde hatt før.... Skal si det var enkelt. Putta hua over i karet og plutselig var det en skokk bebiser der. Tok ut mora igjen, bytta vann daglig (ph 7,5) og fora med flakfor. Så da, etter ca 1 måned så jeg at en guppyene slettes ikke var no guppy men en søt og velformet agazzisii-hunn!!! Skal si det var en seigliva liten en!
E-Dahl: grottelekere. trenger finkornet sand,lett surt mykt vann og ett tett beplantet karr med svak belysning.
det går ofte mugg på eggene så en torvtilsetning er ett must.
leket i en 250 liter, en hann og tre hunner. senere tok jeg ut hannen og en av hunnene og satt til lek i en 60 liter.
ca 50 yngel i siste kull.
alfen50: Har de i en 160 liter. Så de fikk yngel og trodde egentlig de fleste ble spist. Men skulle ta ut noen av de større fiskene forleden da og da tittet det frem noen små under noen steiner i akvariet. Så noen hadde overlevd alikavel. Moro det hele.