11 oppdrett i 2008

hei på deg: 400 liters kar,med en del steiner å huler. temp 26 grader, ph 8,3 og gh på 14. Tok et kaldt vannsbytte på 10 %.
herc2222: trio i 450 l malawikar
richard82: Sluppet i slutten av 2007
Supersiv: Hongi red top.. Ordna seg selv, merket bare plutselig en dag at det var yngel i karet...
liverbird: dette er mitt 10.kull siden sommeren. Flyttet hunnen over i et mindre akvarie hvor hun kunne oppdra sine barn i fred og ro. Etter at ungene ble spyttet ut, flyttet jeg moren tilbake til hovedkaret.. Ungene ble foret på yngelmat og frosset fór
Kristin T- Shiramor: En han og to hunner i 250 liters kar med annen mbuna.
PH 8, KH 10 og GH 11.
Har ikke tatt ut tyggende hunner og yngel har vokst opp i det samme karet.
Mange gjemmeplasser i form av steiner i forskjellige størrelser og en tett vallisneria americana.
Knust flakfòr og pellets, og rekemiks.
Arild Onarheim: Hun fisken overført til eget kar etter ca 16 dager,, når hun spyttet, melket for sikkerhet skyld og overført til sitt vanlige kar.
Mat ca 10 ganger i døgnet, vannskifte 3-4 ganger i uka,, måler PH oftere og skifter om nødvendig. Forer med knust spiriluna
Geir Tøndel Fossum: Ingen tinig. Fiskene yngler som kaniner! Har nok en ganske viril hann og en villig hunn. Men jeg ommøblerer ofte akvariet. Hannen har imidlertid fast bosted i en kunstig stein som alltid står på et fast sted i akvariet. Hunnen overført til yngelakvariet siste uke før "fødsel."
knutiano: Lekte under det innvendige filteret som er med juwel-karene. hannen har en fast grop og lurer med seg damer støtt og stadig. enkel å få yngel på.
450liter-juwel vision
temp ca 25 grader.
ph ca 8.0
Lynet: Lette å få i lek! Og har de først begynt...
Bompur: Paret gikk 325 literen. De ordnet seg selv, og hoa tygger nå for tredje gang på rad.