9 oppdrett i 2010

CNC Blondi: Har en flott gruppe av Acei med 2 hanner og 7 hunner gående i en 180 liter der de stortrives.. De er blå med flotte gule finner og hale.. Den ene hoa gikk i 2 uker og eg tok henne ut og tømte henne,og heiv henne fort tilbake så hun ikke skulle miste plassen sin i flokken.. Fikk rundt 30 stk utav henne.. Spreke små tasser...
PH rundt 7.5 og temp på 28,er ikke nødvendig å ha mere enn 26 i temp..
Utrulig lette å få til og flotte å se på...
Cecilie: Fine fisk som lker i stuekaret, samme med annen fisk
MagnusTT: fanger opp hunnen etter 21dager, og tømmer henne for yngel. Yngelen fores opp i eget kar. Dette er det blå type av Acei, "mary gold".
CiklideSyka: leker jevligt
Roy Fredrik Pedersen: Gikk i 2700 liters malawi akvarium sammen med mange andre Malawi ciklider. Fisket ut hoa og lot henne gå i ett fødenett til hun spyttet rundt 15 unger. Ungene blir foret opp med knust granulat fôr.
Pelle: 4 kull så langt i år og 2 til tygger i eget kar : )
Lett å få til, tygger ofte. Flytter de til tyggekar etter 2 uker, og vips, så har jeg 30- 50 nye yngel : )
André Erlandsson: Gick av sig själv.
Natte: Oppdaget yngelet i plante, hadde ikke mulighet til å ta dem over i yngelkar før dagen etter. De var like mange da, og fikk over 15 stykker til yngelkaret sammen med mollyungene som også var nyfødte. Lot tre bli igjen i karet for å se om det ville bli noen størrelseforskjell på dem og for å se om de ville klare seg sammen med resten av de voksne fiksene. Foreldredyrene gjorde en god jobb med å passe på de som ble igjen, og de klarte seg. Etter å ha vært i det minste yngelkaret tre uker, flyttet jeg 14 over til det mellomste karet mitt. Jeg lot en bli igjen hos Mollyene, for å se om det kom til å påvirke den på noen måte - se om det kunne påvirke evt aggresjon over andre arter eller ikke. Etter noen uker flyttet jeg over den ene sammen med Mollyene over i hovedtanken, mens de 14 andre er fortsatt i mellomkaret. De er nå mellom 2 og 4 cm lange og ser ut til å bli ufattelig pene! :) Absolutt alle har overlevd hittil.
Lisa-S: Mine Acei er Yellow tail som ikke er reg her.
Munnruger som tygger i ca 18-21 dager. Tar hunnen i eget spyttekar etter ca 17-18 dager, og når hun har spyttet yngelen lar jeg hunnen gå tilbake i hovedkaret sammen med de andre voksne.
Går av seg selv.