14 oppdrett i 2010

Cecilie: Hadde et lekspar som ikke har lekt hos meg før helt til jeg kjøpte en gjeng med ungfisk av samme art, da ble hun tyggende i løpet av kort tid.
Oli Ree: Kjøpte hun som allerede tygget, og fortsatte med det i mitt akvarium.
Frank Steinar Sørensen: En han og 3 hunner i 530 liter sammen med andre malawifisker. Når hunnen har gått med yngel i munnen i 3-4 uker setter jeg henne i et kar for seg selv så hun kan spytte i. Etter et par dager flytter jeg henne tilbake.
Regin Kvittem: Hunn ble tommt etter ca 15-20 dager, og yngel spiser flakfor fra første stund.
Ronny Johnerud: På vanlig Malawi-vis
Rody: Har nå jevnt og trutt yngel på begge Auratushunnene. Det ene yngelkaret ble for lite så jeg måtte ta i bruk et nytt.

Ser ut til at vannbytter med kaldt vann setter leken i gang så snart hun er klar. Blir litt mye, og må nok la et og annet kull bare bli i det store karet hvor de blir spist i løpet av minutter......
Mats Olberg: Gikk av seg selv, regelsmessig delvannsbytte (kaldt)
Roy Fredrik Pedersen: To hanner og tre hunner går i 2700 literen sammen med mange andre arter Malawi ciklider. Fanget en hun som gikk og tygde. Etter tre uker spyttet hun 10 små i ett yngelnett. Ungene ble plassert i en 191 liter for oppfôring. Fôret med forskjellige typer Malawi pellets.
André Erlandsson: Gick av sig själv.
Mats Olberg: gikk av seg selv
olav k: 2 hanner og 2 hunner.Noen gjemmeplasser så går det av seg selv
jettæ: Flyttet mor i spyttekar. Flyttet henne tilbake til hovedkaret etter hun spyttet;)
riorota: Et stort vannbytte så var det gjort.
Christer & Turid: ingenting spesielt, går i et 540L malawi kar