10 oppdrett i 2011

troll: den leker i groper under stein, jeg tømmer etter ca 15 dager
Frank Steinar Sørensen: Gruppe på 1,2. Leker hele tiden. Veldig ofte går ei dame og tygger. Tømmer henne etter 3-4 uker.
Christer & Turid: ingenting spesielt
Roy Fredrik Pedersen: To hanner og to hunner gikk i en 2700 liter sammen med mange andre arter Malawi ciklider. De tyggende hunnene ble tatt ut og satt i egne bokser med luftestein. Etter tre ukker spyttet de ut ca 20 unger hver. De blir foret opp sammen med andre Malawi ciklide yngel.
Kennymann: Ph 8,5
Gh 10
Rolvsøysgutt: mbuna akvarium 375 liter
JK Aune: Har en hann og flere hunner, og fikk etter hvert lek på et par av disse. Etter ca. 18 dager tok jeg ut hunnen og satte henne i et mindre akvarium, og noen dager senere var det et fåtall småttiser å se. Lot hunnen være sammen med småttisene noen dager, for å fóre henne opp igjen, og reintroduserte henne i hovedkaret etter lyset var slukket. Antallet avkom var ikke all verden, men de ble fóret med knust flakfór og avskallede artemiaegg.
Kjell B: 375 liters malawi kar
Torgeir Haugen: To hunner og èn hann går sammen med andre fisk i et selskapsakvarium.
Tok den tyggende hunnen over i en 60-liter hvor hun spyttet.
Yngelen går nå sammen med et Golden-kull på samme alder, 5-6 ancistrus ungfisk, 4 kileflekkrasbora, 6 svarte fantomtetra og en kampfisk.
Hektapåfisk: Gikk i 720L sammen med mange andre malawi,fant i dagen ett yngel på 3cm som hadde overlevd,tok den ut og nå går den sammen med mange andre små.