13 oppdrett i 2005

Holger Lockertsen: Vårt lekspar har hatt mange kull i selskapsakvariet vårt (222L)
nila-84: hadde sannbunn som unnerlag..bole var en kokkosnøtt..tempen på ca 26grader
MagnusTT: i Oktober i fjord, fikk jeg tak i et par paletter som jeg satt i mitt 200liters selskapsakvarium. Disse trivdes med det samme og begynte å legge egg, etter et par mislykkede egglegginger kom de endelig frem med yngel. Jeg fanget da opp 7 av disse ynglene som jeg foret opp med nyklekket artemia. 5 av disse ble voksne.
Torjus: Satte inn en kokosnøtt hule... ca etter en uke hadde de fått yngel...foreldrene passet på yngelen helt til yngelen ble stor nok til og passe på seg selv.
Robbsen: Melder meg inn i den lange rekken som har oppdrett på palettciklider. Dette er meget enkelt så lenge man har levende palettciklider, gjerne en hann og hun :D hehe. og en lekshule. Akvariet var forøvringt 112 liter, med søramerikansk biotop og kokosnøtt. pH på 6.0.
Thomasah: De klarte det selv...
SummeTone: satte opp en 73l til et par,og vips så var det egg i kokosnøtta:)
ZromerZ: Satte et par oppi en 60liter. Etter noen dager satt jeg en halv blomsterpåtte oppi til dem og etter 4 dager var det egg :) Mor og Far passte utrolig gått på yngelen.
argusen: Lar de gå i karet sammen med annen fisk. Lar parene få 3-4 kull i året for ikke å presse de for mye. Lar yngelen vokse opp i hovedkaret sammen med foreldrene. Tar så nye fisker og avler videre på de. Kjøper ny hunn eller hann,alt etter som det passer seg. Har avlet på samme slekta sia 2000. Flotte fisker som eg har fått mye skryt for:-))
Discus og L-malle fan: Det ordnet seg selv, uten innblanding fra oss.
Dreas: Årstallet har været i starten af 1990'erne engang.
Jeg havde et par gående alene - yngelen blev fodret op med småt flagefoder.
Terje Bergstrøm: Går av seg selv, egg legges i huler og foreldre passer godt på de små!
oleste: klarte og å drive oppdrett på disse i mitt 100L akvarie jeg hadde før i tiden. enkel fisk å drive oppdrett med så lenge det er nok huler og gjemmeplasser i karet.