11 oppdrett i 2014

Sissimor: Vokser stadig opp yngel i familiekar
BettaBeauty: Fancy Halfmoon
Rachel--: Hadde hunn fisk med hann fisk.
Mathias fjeldstad: Oppdrett i 19 liter.
Marita Ekdahl: Har et dumbo-ear par i hvit og rosa som har formert seg igjen uten min viten, så her blir det nok av unger etter hvert.
Far og barn bor i en meget tett-beplanted 25-liter, de flytter tilbake i 105-litern så fort de er store nok til å forsvare seg for sin sultne mor...
Truls O. Bjørhei: 60 liter, tett beplantet. Ikke gjort annet enn å ha et par oppi der (Bjarne og Bergljot)
Magnus Rene Hanssen: En han og to her i 54l.Sank vannet til 15cm og masse planter, hannen lagde skumrede ganske fortsetter dette ble gjort. Etter eggene ble lagt flyttet jeg begge hoene, hannen gikk med yngel en uke før jeg flyttet den. Matet yngel med artemia.
Blåmann: Tett beplantet kar. Yngel vokser opp sammen med foreldrene
Glenn Olsen: Har egentlig bare latt naturen gå sin gang. Kjøpte en hun kampfisk til biffen skumrede var der med en gang. Det ene førte til det andre. Matet yngelet med artemia. 2 friske kampfisk unger svømmer rundt.
TorillB: Hannen i 20 liters kar , kun fylt opp til halve, hadde en hunn i et stort glass oppi til han så han så hun slik at han begynte å lage skumrede. Mye flyteplanter og ingen sirkulasjon. Når skumredet var lagt introduserte jeg hunnen og etter noe kurtisering begynte de og "danse".
Etter seansen fjernet jeg hunnen, lot hannen passe på, han passet de i tre dager etter klekking før jeg fjernet han, etter det var det min jobb å få de små til å leve opp. 112 yngel
pH7 gH2 temp : 27 grader ( veldig viktig å bytte vann hver dag rundt 50-80% for å få de til å vokse da de skiller ut et veksthemmemde hormon for å hindre de andre i å vokse) Foring 4-5 ganger om dagen, kokt eggeplomme, avskallet artemia, etter 2 uker tar de micromark
Kjell Tellefsen: Puttet oppi ei hu til hannen min som gikk i en beplantet bolle (var wabi-kusa) og tok hua på dag to. dag 4 var det fullt av småtasser oppi der.
Yngel oppdaget 28.11.2014