7 oppdrett i 2010

Jan Aas: Ynglet fram i 30L med liten strømning. tok 3 dager fra leksparet ble satt sammen, til svømmende yngel var synlig :)
Karen therese: Eget kar, flyteplanter og rolig vann. Etter noen dager mysser det av smårollinger...Foret på infusiorer og avskalled artemia egg!
Roy Fredrik Pedersen: To par gikk i en 325 liter. Den ene hannen lagde reir og hunnen la senere egg der. Jeg tok aldri ut yngelen og regnet med at alle ynglene ble spist opp. Men noen viste seg og ha overlevd. Ble foret med diverse små pellets fôr.
Christian E: Flyttet en hann og en hunn til eget 63 liter akvarium. Tilsatta catappa-blader. senket vann til ca 20cm. Økte temp til ca 29 grader. Laget skumredet under et lokk. Flyttet foreldrene etter et par dager. Foret på dansk yngelfor(tørt) og artemia. 12 perler klarte seg gjennom den kritiske periode. (6uker)
Xoine: Gikk i 60L med flyteplanter og gode vannverdier. Laget skumrede og yngelen klekket. Reddet 30-40 (av 150) yngel opp i ett fødenett der de gikk på tørket artemia og litt infusioer.
elise83: Sommeren 2010 begynte plutselig skumredene å dukke opp i karet. To hanner rigget til i to ulike hjørner av karet og satte i gang kurtisen av hunfiskene. Det var heldigvis bare en som lykkes med å fange en, og de la egg i flere runder. Jeg fikk fisket ut yngelen etterhvert og overført denne til yngelkaret. Men dessverre var det bare en som levde opp. Dette mye grunnet at ynglingen foregikk like før ferieavvikling, og at de ikke fikk nok tilsyn underveis.
Christian80: Bare en som levde opp da vi grunnet ferie måtte flytte yngelen litt for tidlig tilbake et av de store karene.....