4 oppdrett i 2008

MagnusTT: 2 hunner og en hann i et 110liter, masse yngel, fiska opp foreldrene. ynglene er nå 2cm store:)
Angel81: Puttet et blåguramipar i et 15 liters kar med plastikkplanter som fløt på toppen. Etter to dager begynte hannen å lage rede. Ca fem dager senere så jeg masse frittsvømmende guramiunger. Ga de avskallet artemia, frysetørret artemia og levende artemia. Tok ut foreldrene da de var noen dager gamle, for at de skulle få bedre plass. Da de var 4 uker puttet jeg luftstein i karet. Brukte vanlig pumpe hele tiden av slaget Elite. Med plastikkrøret du kan sette på blir ikke gjennomstrømmningen så kraftig, men samtidig renser den det viktigste. Så aldri ut som det plagde leksparet eller yngelen. Ungene er nå 9 uker og satt over i 200 liters karet, noe som går kjempeflott.
PG: 98 liter kar som er veldig tett beplantet med vasspest, javamose og gaffelmose mm. Filterring en liten eheim ecco 2232? som har stor blåsvamp på innsuget. Utblåset har jeg satt mot en stein slik den ikke skaper sirkulasjon i overflaten. Hadde en hann og to hunner, men av paret som ble dannet så jagde begge den siste hunnen. Jeg var bortreist når skumrede og egg ble lagt og klekket. men må ha gått fra søndag til torsdag når jeg kom tilbake. Var veldig mange yngel. tipper langt over 300.
Foret med støv fra tetra tabmin , sammen med knust flakfor i starten. Også mange eplesngler som sikkert skapte litt infusiorer. Så det var en del yngel som holdt til nær dem hvertfall. Etter 1,5-2 uker var yngelen store nok til å spise avskallet artemia, så da fikk de det sammen med knust flakfor. Ingen vannbytter første 2 ukene, men etter det 2 ganger i uken. ca 20-25% av vannet. Veldig forskjellig hastighet på voksten på yngelet. Noen er nå over 2 cm , men de minste er bare en liten cm.
E-Dahl: oppdrettet i artskarr