16 oppdrett i 2012

Ruben og Kjersti: Så plutselig bare babyer i karret
Lloyd Andre Omdal: tømte et 320l kar som det jekk ei gruppe på 10 pandaer i og fant yngler i alle størrelser vet ikke for gamle de er , så enkelt .. det jekk naturens gang
Buskiz: Dukket en opp etter at leksgruppa var solgt
Titti: Det går en gruppe på 8 stk. i en 80 liter. De ordner alt selv!
Pål sine fisker: Leksagruppe som går i 180 liter med diverse L-maller
pH 6
GH 1
KH 1
Temp 26 grader (litt varmt for panda)
Plankton: Har en gruppe på ca. 18 stykker som jevnlig legger egg, på glasset eller i mosen. Når jeg finner egg, legger jeg de bare oppi rekekaret, der de klekker og vokser opp av seg selv. De spiser av maten som er i karet.
Anders K: Eggene blir lagt i artsakvariet. Yngelen vokser opp sammen med foreldrene. Jeg løfter ikke en finger for at yngelen vokser opp, det er selvgående.
Lars Jamne: Oppdaget ungfisk på 1cm i et 100liters rekekar.... Ph ca 6,5 og 25-26 grader gjorde susen...
AKM: Godt beplantet 70 liters akvarie, med endel steinformasjoner. Akvariet var godt innkjørt og bebod av pestsnegler og sandsnegler som "komunearbeidere"

Førte inn 5 Pandamaller som gikk der en mnd tid. Gjorde ikke noe mer spesielt en å mate vanlig, og etter at Coryene var tatt ut dukket det opp mange små yngel.

Matet ikke med noe spesielt, men ga en liten klype knust flakfor i ny og ned. "Karret var godt innkjørt". Mulig fler ville overlevd med nyklekte artemier, men forsøket var og gjøre dette helt enkelt. Og det funker :-)

Temp : 25 grader.
Ph : 7
Linda W: Overlevd mot alle odds i foreldrekaret, har en stor gruppe gående sammen med Poecilia salvatoris i selskapskar.
Morten H: Gruppe på 7 leker jevnlig i 60l. Trenger ingen stimuli.
Ironimo: 125 liters artskar sandbunn mye sirkulasjon og diffuser på utblåsningen. 26 grader vokser opp med foreldrene..
Wenche V: Egg lagt i javamosen i et selskapskar. Har klart seg selv.
Jan Tore Rugland: Kaldt vannbytte og forer deretter med røde mygglerver så kommer det egg. Akvariet er inredet med 2 røtter og en del planter.
JimmyChoo: var plutselig flere i karet...
Zulusilver: Disse vokste opp i karet eggene ble lagt i.