8 oppdrett i 2009

Buskiz: La eggene i fødekasse av netting og javamose i filterstrømmen og matet med knust diskusgranulat.
SolVard: Går i en 70 liter med 25 grader og ph 7.0
Inger Anne: Stor strøm i karet gjør at foreldrene leker nesten daglig. Eggene plukkes over i isbokser med lufttilførsel. Daglige vannbytter og bytte til ren isboks. Fôres hovedsaklig med artemia og microorm.
Jørn Henning Flåten: som annen corydoras
PG: Gruppe på 10 stk. Etter de fikk artskar har de lekt hele tiden og legger jevnlig egg. I starten var det mange ubefruktede, men etter noen uker ble fler og fler egg befruktet. Plukket noen egg og la i sumpen på en reol. minst 5 stk vokste opp der uten noen form for stell eller foring. Også hatt yngel mange ganger i artskaret, men ikke sett noen som har vokst opp enda, noen døde etter en snegle hadde satt seg fast i filteret og dødd osv og andre uhell
Helge: Lite å si egentlig. De går i ett rolig kar med kun reker og masse javamose. Sprer eggene over alt. Ikke så mange i slengen, kanskje 15 stk... Legger egg ofte flere ganger i ukenog en hel del klarer seg. Har ikke inntrykk av at de spiser eggene sine.

De får solid kost med masse frosne røde mygglarver.
Tangloppa: Etter mange forsøk på å drette disse klarte jeg endelig å få de til å overleve mer enn to uker. Av over hundre klekkede egg overlevde kun 12 stk, av neste egglegging hadde jeg 15 overlevende:) Disse har hos meg fått kun nyklekket artemia, andre forsøk på å fore med dafnier el microorm har ikke lykkes. Nå spiser de artemia egg og corytabletter også.
Nå har jeg både yngel i BB tank og fant faktisk flere yngel av varierende str hos i karet hos foreldrene da de i tanken var ca 5 uker.
Jan E: Gruppen har lekt ved flere anledninger. Yngelen har gått i samme kar og en har vokst opp.