6 oppdrett i 2009

SolVard: Stor gruppa alene i 250 liter og kjølig vann. Ph 7.0.
Jørn Henning Flåten: leker likt andre corydoras
Helge Waldeland: 43 l. artskar
ElinH: Som andre corydoras. Yngelen virker enkel å fôre opp.
Tangloppa: Fant egg i 85L med weitzmani i begynnelsen av juni, plukket de ut og lot de klekke i en isolasjonstank. 9 stykker klekket 15juni, to døde da de ikke ville spise og en klarte jeg å helle i vasken ved et vannbytte.. De fikk nyklekket artemia og microorm de første ukene. Den 2 juli ble de satt over i en 19L med sand og planter, da vi måtte reise bort i tre dager. Vi foret med en supertabimin før vi dro og siden har de spist det. Nå 17 august er de 9 uker og flotte små utgaver av de voksne.
mona o: Ph 6.4 og gh/kh på 1. Temperatur 25-26°C i mitt arts-kar. Leker og legger egg jevnlig, ofte ukentlig, med de tar et avbrekk på et par mnd om sommeren i den varmeste årstiden. De liker ikke for varmt vann og foretrekker egentlig vann på maks 25°C.
I begynnelsen spiste de mye egg og yngel, men etterhvert begynte det å dukke opp noen ungfisk vokste opp på egenhånd i karet. Ca 10-12 stk i 2009.

Har også oppdrettet arten separat ved å plukke egg og klekke dem i eget yngelkar, og fostre opp yngelen på levende, nyklekt artemia. Yngelen er frisk og hardfør og vokser bra. Ikke spesielt kresen eller vanskelig å ha med å gjøre, enkelt oppdrett.