8 oppdrett i 2010

Rohtgar: Har akvarium med innvendig bakgrunn, og bak denne har noen yngel umerket klart å søke tilflukt. Oppdaget dem da jeg skulle montere filter bak bakgrunnen. Foret med finknust flakfor beregnet på yngel. Fikk ni overlevende av ca 13
Joakim Skålerud: sette dem i ett 30 liters kar å la klinke kuler i bunn..Etter 4-5 dager dukket det opp yngler blant klinke kulene.
arne.a: Setter 2+2 i tett beplantet kar(20liter) 15cm vann går i lek med en gang.
Siv og Trond: Tilfeldig oppdaget ved slamsuging i akvariet på stua.
CiklideSyka: hadde hele bonnen dekket med klinkekuler og javamosse lot dem stå i 3 dager så fjernet jeg gruppa. 3 dager snennere var det yngel.
Marius Johnsen: goe gammle 15cm vann å klikkekuler tok ut fisken etter 3dager 2dager etterpå var det små strek på glasset 2 dagger etter det svømte de pitte pitte små fisk rundt i hudretalls, tror ca 70stk overlevde.
Helge: 10 stk i en nettingkurv i en 80 liter med grov grus. Når jeg så egg flyttet jeg kurven ut. Tre-fire dager senere (så vidt jeg husker) så dukket de første ynglene frem. De første ukene trenger de mat som er mindre enn artemia, jeg hadde problemer med akkurat det. Nå som de kan spise større mat så vokser de raskt. Har 50-100 stk.
André Erlandsson: Lekgrupp i 20-liters akvarium. Hade småsten och filtervadd i