7 oppdrett i 2007

Nemoas: 35liters kar...
ph 6,5 temperatur 26grader.
sand og beplantet med hornblad
Viggo Gausvik: Satte en gruppe sammen i en 54 liter fuldt med Javamose..fyldte på med regnvann halvt opp og satte inn en gruppe. De gikk der i 2 døgn før jeg tok de ut..Satte inn 2 store eplesnegler for og produsere Infusorier..forer med artemia når yngelen ble stor nok.
Josti: Lek i en 20 l med trakt og Javamose. Over 100 er klarer seg fint
scnuppa: Satte ut 3 hunner og 2 hanner i en 30liter. Lot de være der i 1 døgn og tok de ut. Etter en stund var det små der, 18stk ble det på første kull :)
Ørjan: Satt en hann og en hunn inn i et 75 liters akvarium lørdag kveld. Søndag ettermiddag var hunnen betydelig slankere, og jeg tok derfro begge foreldrefiskene ut. De første yngel så jeg mandag ettermiddag. Jeg fôret etter hvert med microorm og avskallet artemia. De fiskene som to artemia, vokste raskere enn dem som bare spiste microorm. Nå fôrer jeg også litt med tørrfôr. Skifter vann ca 1 gang i uken, men hoppet over vannskifte den første uken.
E-Dahl: lekte over klinkekuler
VFO: Bruke metoden som er beskrevet på artsiden til Cherrybarbene. Funket supert den, og 6stk levde opp til voksen størrelse, før jeg ga dem bort.