Home
Du er her: Forside >
Mine innlegg i forum Finn tråder jeg har startet i forum Se fiskeprofiler jeg har endret sist Se mine bilder i basene
Medlemslista
Mine annonser:
Ingen
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Lro © Ståle Sørheim
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
splendens
Heihei :)

Denne akvaristen har holdt på med vann i tank siden 1995. Ivrig var jeg da jeg fikk mine første to fisk, men desverre var nok kunnskapen rundt fiskevelferd noe helt annet enn det den er nå så de stakkars to fiskene måtte leve livet i en liten bolle dengang. Kunnskapen er heldigvis noe helt annet nå og velferden hos både dyr og fisk er veldig viktig her hos oss :)

Jeg begynnte tidlig med oppdrett av forskjellige fiskearter og engasjerte meg mest i oppdrettet av kampfisker/Betta Splendens. Hobbyen ble så stor at jeg en periode fylte hele leiligheten jeg bodde i med plastikkbokser med baby-bettaer :) Jeg drev også å importerte kampfisker av utstillingskvalitet fra Thailand og fikk frem mangfoldige flotte yngel i flotte farger! Dette var i tiden da Halfmoon, DoubleTail, Plakat, Crowntail osv ikke fantes hos leverandørene til dyrebutikker. Dette ble tilslutt en veldig dyr hobby og jeg så meg nødt til å kappe ned på den hobbyen :) Men moro var det og jeg har hatt den glede av å få veiledet andre som interesserer seg for hobbyen!

I 2007 gikk drømmen min i oppfyllelse! Jeg fikk jobben som ryddehjelp i en lokal liten dyrebutikk! Min lange erfaring og gode kunnskap gjorde at jeg raskt ble satt til høyere stillinger og til slutt ble jeg daglig leder, men det var nok også litt grunnet omstendighetene ;P
Butikken gikk det mot slutten for og jeg sluttet der i 2009, men nok engang fikk jeg en ny drøm i oppfyllelse; Jeg, sammen med min mor, stefar og søster, startet opp vår egen lille dyrebutikk! Med dugnadshjelp fra gode venner og familie fikk vi lokalet ferdig og godkjent :D Alle som hjalp gjorde en fantastisk innsats og de er grunnen til at vår butikk ennå er oppe å går :) Jeg fikk stillingen som daglig leder og tror ikke jeg kunne fått en bedre jobb :P jeg stortrivdes!
Mine år i dyrebutikk har gitt meg rikelig med kunnskap fra både kunder, erfaring og kurs!


I 2012 flyttet jeg fra min hjemby og har startet et nytt liv her i storbyen, Kristiansand. Vi har kjøpt et flott hus hvor vi for tiden pusser opp :) Det blir mindre tid til hobby, men noen akvarier står det rundt i huset :P Jeg klarer ikke holde meg helt unna hobbyen og har flere akvarierelaterte kurs som jeg skal på i år :P Mer kunnskap, mer moro! <3
Hjemmeside:
http://www.gompefjell.com

Medlem av akvarieklubb: ingen
Alder: 31
Bosted: Flekkefjord, Norge
Mine oppdrett:
2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
Mine akvarier:
450 liter innebygd
(450 liter)
 
Stue-karet
(285 liter - Solgt/gitt bort)
 
Tanganyika karet
(243 liter - Slik er det nå)
 
Datterns
(54 liter)
 
Har ikke bilder kamphunner
(48 liter)
 
Har ikke bilder Yngel
(30 liter - Slik er det nå)
 
Mine favoritter blant andre medlemmers akvarier:
Mine medaljer:
3. plass i fotokonkurransen April 2011  
 
Forum-avatar:
Status:
Medlem
Medlem siden:
20.09.2006
Sist pålogget:
25.10.2017 21:33
Antall innlegg i forum:
78
Mine interessefelt
Min offisielle akvarietråd
13 innlegg totalt
200 unike brukere har sett tråden
Rapportér medlem