Karina

Bosted:
Oslo
Status:
Medlem
Medlem siden:
14.11.2006
Sist pålogget:
25.03.22 kl 13:37
Antall innlegg i forum:
11
Hjemmeside:
Har drevet med akvarium en del år i tenårene, da jeg ikke hadde peiling på hverken vannkvalitet eller de fiskene jeg hadde. Dengang hadde jeg et par deformerte (uten hale!) papegøyeciklider, ei hu og ein hann i et 120 liters akvarium. De la egg som bare det, men det ble aldri noe av eggene. Har hørt at denne krysningen er steril. Stakkars fisk..

I dag vet jeg heldigvis bedre, og forsøker så godt jeg kan å stelle best mulig med fiskene mine. Er ellers interessert i biologi, og synes derfor akvariehold er den perfekte hobby.

Har en nymfeparakitt som heter Henrik. Henrik flyver fritt rundt i leiligheten, da jeg heller tørker dritt enn å bure den inne. Min gode kompis har jeg hatt i seks år nå, og hun ser ut til å trives (Ja, henrik er ei jente, fant ut at det var en hunn da et egg pluteselig dukket opp oppå hylla, og da var allerede navnet satt). Hun er med i dusjen, spiser når jeg spiser (elsker speilegg og risengrøt) og er ellers nysgjerrig og med på det meste. En gang i tiden skal jeg vinne priser for beste plantekar og amazonbiotop... Man kan jo håpe.
Mine akvarier (2)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap