Trine1

Bosted:
Moss
Status:
Medlem
Medlem siden:
25.02.2007
Sist pålogget:
06.10.12 kl 10:57
Antall innlegg i forum:
31
Liten hobbyakvarist! Overhodet ikke avansert...

Hadde vært uten akvarium i snart tre år da vi satte det opp igjen (februar 2007) for datterens skyld. Men det var veldig koselig å ha akvarium igjen da, har i grunnen savnet det! Det er kun et lite selskapsakvarium på 52 liter. Har tidligere litt erfaring med 400 liters fra da jeg fortsatt bodde hjemme hos mine foreldre, men hadde jo ikke ansvaret den gang!

Har bodd tre år i England, Buckinghamshire / Chiltern distrikt (vannet har voldsomme mengder med kalk og klor!), men sommer'n -07 ble det flytting tilbake til Norge (Østfold). Vi skulle slett ikke sette opp noe akvarium, kun se på fisker vi skulle kjøpe i Norge noen måneder senere+ akvariumtyper, har lyst på et større akvarium. Men, vi kom hjem med to planter og stæsj for å ha oppi...

Alle innvånere i akvariet ble med på flyttelasset til Norge, de hadde en riktig lang Europa-turne, bodde i bøtter på hotellrom og i det nye huset i flere uker, og alle overlevde (til tross for et par vågale rømningsforsøk som heldigvis ble oppdaget i tide!)
Mine akvarier (2)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Tilfeldig bekjentskap
© Janne Ekström
Reklame for plussmedlemskap