Home
Du er her: Forside >
Mine innlegg i forum Finn tråder jeg har startet i forum Se fiskeprofiler jeg har endret sist Se mine bilder i basene
Medlemslista
Mine annonser:
Ingen
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Rita Aspevik © Joey
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Shlush
Hei hei, heter Hege er 19 år.

Har for tiden tre akvarium. En 20 liters bolle som ble oppstartet julen 2005 først med slørhaler som fikk bedre hjem, men nå med min skjønne kampfisk Blade i typen Crowntail, min lille juvel. Så har jeg et kar på 50 liter som ble startet like før julen 07. Dette var det som fikk meg betatt av fisk og akvarium. Og etter dette ble ønsket om større kar bare større og mer uimotståelig. Så da kjøpte jeg meg et nytt 110 liters juwelkar på salg oktober 08. Med alt av utstyr og litt til.

Har prøvd de enkleste oppdrettene som alle nybegynnere prøver som; guppy, platy og andre levendefødere. Men lysten på mer utfordrene fisk kom fort.

Min store svakhet er Ciklider. Jeg blir helt betatt og har lyst på alle jeg ser i butikken, det er virkelig vanskelig for meg å ikke kjøpe når jeg ser så mange utrolige fine fisker. Så jeg har prøvd meg på noen ciklider etterhvert.

Sommerfuglciklider: Kjempefine fisker, men virker som om mange individer er skjøre. Får ikke til lek hos denne fisken før hannen rekker å bli syk. Liten skuff dette siden denne fisken er utrolig skjønn. Både i utseende og oppførsel.
Palettciklide: Enkel fisk, som ynglet et par ganger. Men fikk ikke til å oppdra ynglene sine. Samtidig terroriserte de hele karet så disse ble solgt. (har nå Et par paletter i min 50 liter, der de ikke får til å terrorisere).
Kakadueciklide: Skjønn og småhissig fisk. Men vil ikke yngle hos meg.
Sajicaciklide: Feilinfo fra butikken gjorde at disse fikk for lite kar. Prøvde å yngle, men uten hell. Ble solgt til større kar.

Akkurat nå prøver jeg meg med Prinsessen av Burundi :)) Kjempenydelig fisk, som jeg håper å få til suksess under yngling.

Noe dere lurer på så bare å spørre :))

*PS; må inrømme at jeg synes det er kjedelig å forandre på innholdet på karene her inne på profilen min, så det er ikke alle fiskene som er der lenger. Men bare å si ifra hvis de skulle være noe*
Hjemmeside:
Ingen

Medlem av akvarieklubb: ingen
Alder: 32
Bosted: Aure/Hemne, Norge
Mine oppdrett:
2008
Mine akvarier:
hudreogti liter
(110 liter - Slik er det nå)
 
50 øringen
(50 liter - Slik er det nå)
 
My pearl
(15 liter - Slik er det nå)
 
Mine favoritter blant andre medlemmers akvarier:
 
Forum-avatar:
Status:
Medlem
Medlem siden:
17.11.2007
Sist pålogget:
13.02.2016 20:12
Antall innlegg i forum:
1187
Mine interessefelt
Min offisielle akvarietråd
70 innlegg totalt
519 unike brukere har sett tråden
Rapportér medlem