Futuresight

Bosted:
Helle
Status:
Medlem
Medlem siden:
14.12.2008
Sist pålogget:
09.02.11 kl 22:19
Antall innlegg i forum:
12
Hjemmeside:
Hei! Jeg er en 14 år gammel gutt som bor i Kragerø kommune. Jeg har vært interresert i akvarium og fisk så lenge jeg kan huske jeg har tenget med blyant. Fisk og akvarium har utviklet mer interesse hos meg de siste 2 åra..

Min favo-fisk er Black ghost/Knivfisk/Flagrer. Jeg hadde selv kjøpt en Black ghost som var 30 cm lang når jeg solgte den, kjøpte den når den var 10 cm lang (Denne er solgt grunnet lite akvarium). Black ghost er en artig fisk som er en utrolig god svømmer:) Den svømmer like bra om det er på siden, bakfrem og oppned. Dette er en nattfisk som bør mates på kvelden, men etter de 3 månedene jeg hadde denne er den fremme når det passer den. Når vi jeg fóret den var det nesten alltid like artig å se den svømme og glefse i seg en schvær bit av en oksehjerte-terning. (Har filmet at jeg har håndfóret den en siste gang før den ble solgt)
Andre fisk jeg synes er flotte er Loricariidaer med sort hvit mønster, Rødmunntatra og Moskitotetra. Artige fisk er Praktbotia og kuhlii ål. Kule fisk er kulefisk, Arowanaer, Bikirer og Potamotrygon rokker og Slamkryper.
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Brage Lien
Reklame for plussmedlemskap