Home
Du er her: Forside >
Mine innlegg i forum Finn tråder jeg har startet i forum Se fiskeprofiler jeg har endret sist Se mine bilder i basene
Medlemslista
Mine annonser:
Ingen
 
Tilfeldig bekjentskap
© Karen Hansen © Kjetil L © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
CrazyFishLady93
 Som tenåring fikk jeg overtalt mamma og stefaren min til å få kjøpe meg et 20 liters akvarium. Jeg var stolt som en hane, men etter et år eller to ble en del av toppen ødelagt, og jeg så mitt snitt i å mase om å få lov til å kjøpe meg et større akvarium. Jeg endte opp meg et akvarium på rundt 68 liter (om jeg husker riktig), og var igjen kjempefornøyd.

Høsten 2012 dro jeg vekk for å studere i fire år. Jeg måtte gi meg med akvarium pga plassmangel, og har ikke drevet med fisk siden jeg senhøsten 2016 fikk akvariumet til pappa på 180 liter som innflytngsgave i ny leilighet. 

Jeg kan ikke så mye om fisk, men kan forhåpentligvis mer enn de som ikke har interesse for akvarium. Jeg har hatt interessen for det siden jeg var liten og satt i sofaen hos pappa og så på hans akvarium på 450 liter. 

Akvariumet mitt er et selskapsakvarium med forskjellige arter. Jeg har et ønske om å kunnefå noen yngler som lever opp av guppyen min (fikk til det i 68-literen). Jeg har nylig innsett at jeg har en kjærlighet for pleco, og irriterer meg over at de fort kan bli for store for mitt akvarium. Ellers føler jeg at jeg lærer noe nytt for hver dag mtp akvarium, og storkoser meg her inne.
Hjemmeside:
Ingen

Medlem av akvarieklubb: ingen
Alder: ukjent
Bosted: Hedmark, Norge
Mine oppdrett:
Ingen registrerte oppdrett
Mine akvarier:
Mine favoritter blant andre medlemmers akvarier:
Ingen
 

Forum-avatar:
Status:
Medlem
Medlem siden:
01.12.2016
Sist pålogget:
28.01.2018 19:01
Antall innlegg i forum:
20
Mine interessefelt
Min offisielle akvarietråd
Ingen

Opprett tråd/bloggOpprett tråd/blogg
Rapportér medlem