thos

Bosted:
Hamar
Status:
Medlem
Medlem siden:
29.12.2016
Sist pålogget:
06.04.17 kl 20:05
Antall innlegg i forum:
0
Hjemmeside:
Drev med "akvaristikk" på 80- og delvis 90-tallet, med en 253-liter på gutterommet. Mye "rare" sammensetninger av fisk i starten da slektninger synes det var moro å kjøpe litt forskjellig... Mistet fort interessen for "småfisk" og sammen med en kamerat oppdaget vi ciclidene.. Startet med zebraciclide, som jeg fikk "plutselig" oppi karet, som jo er ganske territorielle.. Jeg skaffet megafonen "Jack Dempsey", som jo er litt det samme, men som plutselig ynglet, til manges overraskelse. Hadde også en (etterhvert) stor algespiser, som jo heter så mye rart nå til dags??. Var også innom et par store "Oscar". Avslutningen ble Piraja, Ca 8 st, til å begynne med, sammen med en stor algespiser. Lite planter i akvarier, en del steiner og røtter.
fóret de godt med frosne mygglaver, men de gikk likevel løs på hverandre, særlig natterstid, da den minste ble spist. Satt igjen med 5 stk. Og da hadde de spist opp algespiseren, bare hodeskallen lå igjen....
Da ga jeg bort de resterende til min lokale akvareibutikk i Fredrikstad, som på det tidspunktet var en "ordentlig" akvarieforhandler.
Benyttet sjansen nå til å gi junior et akvarium til jul (joda, han ønsket seg det også..) Fikk tak i et Juwel 240 som jeg nå "plukker fra hverandre" og pusser opp. Men det har skjedd mye på akvariefronten også, siden jeg holdt på for 25 år siden!!
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Klaus Steinhaus
Reklame for plussmedlemskap