Home
Du er her: Forside > Selges > Akvarium >
Alle annonser/Søk Til salgs Fisk Andre dyr i akvariet Planter Akvarium Saltvann - utstyr/fisk/annet Annet Ønskes kjøpt Gis bort Byttes
NY! Liste over arter til salgs
Dine annonser Informasjon til bedrifter
Ny annonse!
 
Tilfeldig bekjentskap
© Andreas Bjørvik © Ir © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Viktig informasjon om svindel på Akvaforum

110-liter akvarium selges

Kontakt juliew
E-post Klikk her
Telefon
Sted Ytre Enebakk (Akershus)
Pris (minstepris) kr 1 000,00
Kan sende? Nei
Rapportér annonse
Grunnet flytting selger jeg mitt Juwel Record 800 på 110 liter med praktisk bord til. Akvariet ble kjøpt helt nytt fra Buddy oktober 2013.

 

Inkludert:

- Innvendig bakgrunn. Denne har en del alger på seg, men de er mindre tydelige nå enn på bildet, da akvariet har stått uten vann en god stund. Går nok enkelt bort med litt skrubbing.
- Innvendig pumpe fra Eheim (synes at pumpen som fulgte med og er montert i selve akvariet ikke sirkulerer spesielt bra, og derfor kjøpte jeg denne. Ville vurdert sterkt å gå til innkjøp av en til pumpe etter hvert, evt. en ny og enda sterkere en, da denne fra Eheim heller ikke har den beste sirkulasjonen.)
- En liten og en større håv
- Plantenæring
- En pose uåpnede Catappa-blader
- Filtervatt (funker kjempebra til å fjerne alger med!)
- To dagslys-lysrør som gir et veldig fint lys. Lysrørene som er montert fast i armaturet virker ikke, og må byttes ut. Personlig kveilet jeg de to dagslysrørene fast med ledninger og gaffateip i armaturet, da de er litt lengre enn original-lysrørene, og brukte kun de, fordi jeg synes de gir et mye finere lys. Hvis det er ønskelig kan man også bytte ut de to lysrørene som har gått og ha fire lysrør til sammen.
Som man kan se på det siste bildet har det ene hengslet til lokket til akvariet knukket, som vil si at delen i midten er løs. Dette har ingen betydning når lokket sitter på akvariet, man må bare være litt forsiktig med å snu hele lokket på hodet.

Selges som det er og må hentes :-) Ta kontakt på e-post hvis du er interessert!

Sist endret: 11.09.2017 kl 19:30

Kommentarer: [Ny kommentar]