Home
Du er her: Forside > Selges > Fisk >
Alle annonser/Søk Til salgs Fisk Andre dyr i akvariet Planter Akvarium Saltvann - utstyr/fisk/annet Annet Ønskes kjøpt Gis bort Byttes
NY! Liste over arter til salgs
Dine annonser Informasjon til bedrifter
Ny annonse!
 
Tilfeldig bekjentskap
© OME © vegar haugerud © Lene Jødahl
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Viktig informasjon om svindel på Akvaforum

Praktbikir / Polypterus Ornatapinnis

Kontakt Aquasaurus
E-post Klikk her
Telefon 91784917
Sted Oslo (Oslo)
Pris (minstepris) kr 500,00
Kan sende? Nei
Rapportér annonse
Selger med tungt hjerte en praktbikir som jeg kjøpte på impuls for noen få uker siden. Det er en meget unik fisk. Den har primitive lunger og kan bevege seg på land. Denne typen fisk utviklet seg samtidig med dinosaurene, og har levd stort sett uforandret siden den gang. Den ser jo også ut som et levende fossil. Jeg ble umiddelbart hodestups forelsket i denne birkiren da jeg så den, og kjøpte den selv om jeg var fullt ut klar over at denne ikke kunne bli lenge i mitt akvarium.

Denne fisken hører hjemme i et større akvarium sammen med andre rovfisk, slik som for eksempel arrowanaer og oscar ciklider. I mitt tett beplantede akvarium koser den seg, og er egentlig veldig snill og grei, men den setter store begrensninger på hvilke andre fisker jeg kan ha. Den har et rolig lynne, men den er meget effektiv til å bedrive bakholdsangrep, og sluker fisker som passer i munnen som snacks. Munnen er overraskende stor når den gaper opp.

Praktbikirer blir opptil 25 år gamle, og 46 cm lange. Anbefaler å google denne typen fisk før du kjøper. Det er en fantastisk fascinerende fisk, som kan bli et blikkfang i det rette akvariumet.

Selger den for 500 kroner, ferdig prutet. Kan eventuelt byttes i en stim med tigerbarber. Den må hentes i Oslo.

Sist endret: 12.06.2019 kl 21:15

Kommentarer: [Ny kommentar]