Home
Du er her: Forside >
 
Tilfeldig bekjentskap
© Tina Arntsen © Bjarne Sætrang © Kai A. Quante
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Utskriftsvennlig versjon

Regler for fotokonkurransen


1. I fotokonkurransen på AkvaForum.no (AF) er det kun registrerte medlemmer som kan delta.

2. AF-moderatorer med administrasjonsrettigheter til konkurransen kan ikke delta.

3. Registrert AF-medlem kan kun delta med ett bilde pr. konkurranserunde.

4. Bildet kan ikke være tidligere publisert på Akvaforum.no og kan heller ikke publiseres på noen måte på AF i perioden bildet deltar i konkurransen. Bildet kan heller ikke merkes på en måte som gjør at fotograf kan identifiseres.

5. Det er kun bilder som AF-medlemmer selv har fotografert som kan delta.

6. Bildene vil i avstemningsperioden bli presentert uten navnet på fotografen. Når resultatene foreligger vil fotograf bli kreditert sitt rettmessige bilde. Fotografen beholder opphavsretten til sitt bilde.

7. Bilder som deltar i konkurransen skal ha en maksimal oppløsning på 1000x1000 bildepunkter (pixler) og en filstørrelse på under 250 kb. Overtredes disse størrelsene vil bildet ikke bli lastet opp.

8. AF-medlemmer er selv ansvarlig for å laste opp bilder til konkurransen innen fristen.

9. Det er kun 20 bilder som kan delta i hver konkurranserunde. Kommer det inn flere enn 20 bilder vil administrator for konkurransen avgjøre hvilke bilder som får delta. Bilder som ikke er godkjent i henhold til reglementet eller tema for runden vil ikke få delta.

10. Det er kun registrerte AF-medlemmer som kan avgi stemmer på bildene. Man gir stemme til de tre bildene en synes er best i rangert rekkefølge 1-3. Man kan bare gi sin stemme en gang.

Bilder innsendt til fotokonkurransen kan i ettertid bli benyttet i fiskebasen som illustrasjonsbilde eller i annen redaksjonell sammenheng på AF. Fotograf vil bli kreditert bildet med navn.

(18.10.2005)