Home
Du er her: Forside > Artikler > Om andre dyr >
Akvarieskolen Nyheter Eksterne nyheter Om fisk Om planter Om andre dyr Om sykdom Om alger Innredning Gjør det selv Fotografi og bilderedigering Akvariebøker Annet
 
Tilfeldig bekjentskap
© L.K.Ø. © Håvard Støre Andresen © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Hvilke reker kan krysses?

Her er en oversikt over hvilke arter akvariereker som kan krysses: (Kilde: Akvariereker.no 26.01.2012)

Les merLes mer

Pestsnegler

"Pestsneglen" har et ufortjent dårlig rykte. Den er til god hjelp i akvariet, kan du lese om i denne artikkelen. (Ivar Berge 13.09.2010)

Les merLes mer

Triops longicaudatus

Triops er en liten merkelig skapning med tre øyne. De har eksistert i ca. 350 millioner år. Utseendemessig ligner den litt på trilobitten, som også levde i urtiden. Triops kan kjøpes i leketøysbutikker eller i internettbutikker. Triops er rett og slett en spennende skapning! (Malin F. Pedersen 12.01.2008)

Les merLes mer

Grønn reke, Caridina cf. babaulti

Reker med kraftig grønnfarge er som regel mest ettertraktet og har gitt reken dens populærnavn. (Håvard Støre Andresen 03.05.2007)

Les merLes mer

Caridina "serrata gruppen"

På grunn av denne navneforvirringen bruker vi begrepet "serrata gruppen" på endel arter og varianter. (Håvard Støre Andresen 07.11.2006)

Les merLes mer

Reker som kan drettes i ferskvannsakvarium

Artene som er lette å drette i vanlige ferskvannsakvarier formerer seg etter den spesialiserte modusen. (Håvard Støre Andresen 18.12.2005)

Les merLes mer

Sneglefabrikk (langt fra noen spøk)

En artikkel som tar for seg oppdrett av snegler for eiere av kulefisk og andre sneglespisere. (Robert T. Ricketts 19.10.2005)

Les merLes mer