Hans Martin Stølen

Bosted:
Randaberg
Status:
Medlem
Medlem siden:
05.01.2006
Sist pålogget:
01.03.15 kl 16:37
Antall innlegg i forum:
187
Hjemmeside:
Har drevet på med akvarier siden -89 avbrutt av en liten pause da jeg studerte. Har hatt opptil 7 akvarier på det meste, stort sett mellom 28-160 liters kar. Hovedinteressen er aquascaping, vil det skal se fint ut. Søramerikanske fisker er de som faller best i smak. Spesielt ciklider og L-maller. Fra sommeren 2011 av ligger dessverre hobbyen brakk, har flyttet til verdens største akvarium og ser stort sett bare norsk saltvannsfisk. Upraktisk å drive med akvarier i seilbåt, så får heller ta opp hobbyen hvis jeg skulle flytte i land igjen.

Er utdannet trebåtbygger og adjunkt. Jobber for tiden som lærer på ungdomsskole. Underviser i kunst & håndverk, musikk, natur & miljø og samfunnsfag. Har på grunn av erfaringen som trebåtbygger også jobbet en del med salg og rådgivning vedrørende overflatebehandling og verktøy i jernvarebutikk som bi-jobb mens jeg studerte til lærer. 

I tillegg til en hektisk arbeidshverdag driver jeg også med en del ungdomsarbeid i lokalmiljøet. Tiden går til venner og hobbyer, fotografering, diverse trearbeider, gitarspilling, fisking, mekking, tegning og vedlikehold av båten. Kjører selvfølgelig amerikansk på finværsdager, en vakker skapning av en blå Chevelle 1970-modell. Generelt er alt teknisk interessant å holde på med, så blir en del prosjekter og modifiseringer av ting og tang.
Mine akvarier (4)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Tilfeldig bekjentskap
© Jørn Henning Flåten
Reklame for plussmedlemskap