odde

Bosted:
verdal
Status:
Medlem
Medlem siden:
14.12.2008
Sist pålogget:
11.03.20 kl 15:57
Antall innlegg i forum:
5
Hjemmeside:
først vil jeg si at jeg elsker akvaforum og at jeg er personlig svert takknemelig for at noen brukte tid på å sette sammen denne fantastiske siden, så alle vi som bruker den kan finne/dele kunskap bilder og mange gode ideer.


jeg heter Odd Einar, er fra verdal og kan vel si med et smil om munnen at jeg har lidd av liters'syka i noen år, og det virker IKKE som det skal gå over.
fisk & akvarie intressen min startet vel når jeg var 5 år gammel og fanget min første fisk med henndene, i namskogan familjepark, var foresten en Trepigget stingsild (Gasterosteus aculeatus)

denne skulle sefølgelig være med hjem,så fikk fiksa en glassbolle med singel fra strøkassa ,men tok vel 3 dager så døde den... men var stas så lenge det varte.

så når jeg ble 6 fikk jeg SE mitt første akvariet!! som jeg kan huske iallefall:)
det var en
63 liter, med elvesand litt planter 2 platy og en overflod av guppy i all verden's farger!
dette sto hjemme til mora til en kompis, har fått hørt at jeg brukte en del timer med og bare sitte og stirre igjennom glasset, og ende faktisk opp med at jeg kjøpte dette akvarie noen år senere.


etter mitt første akvarie har jeg vell prøvd alt fra 10 til 400 liter, og fisk som ciklider-bikir-slamkryper-reker-krabber-sneiler-kreps- og sikkert noen hundre arter til.
vet ikke hvor mange akvarier jeg har hatt siden jeg starta, men på topp hadde jeg 13 oppe på samme tid.
drømmen nå er å sette opp et akvarie på minst 1000liter, blir ikke med det første, men da har jeg i det minste noe og se frem til ;)
og en ting er sikkert, dette er for min del en hobby jeg aldri skal slutte med!!

og har funnet ut når man starter med denne galskapen, så er det noe man ikke kan få nok av så er det kunskap,arter og ikke minst liter!! =)
Mine akvarier (1)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap