CrazyFishLady93

Bosted:
Hedmark
Status:
Medlem
Medlem siden:
01.12.2016
Sist pålogget:
28.01.18 kl 19:01
Antall innlegg i forum:
20
Hjemmeside:
 Som tenåring fikk jeg overtalt mamma og stefaren min til å få kjøpe meg et 20 liters akvarium. Jeg var stolt som en hane, men etter et år eller to ble en del av toppen ødelagt, og jeg så mitt snitt i å mase om å få lov til å kjøpe meg et større akvarium. Jeg endte opp meg et akvarium på rundt 68 liter (om jeg husker riktig), og var igjen kjempefornøyd.

Høsten 2012 dro jeg vekk for å studere i fire år. Jeg måtte gi meg med akvarium pga plassmangel, og har ikke drevet med fisk siden jeg senhøsten 2016 fikk akvariumet til pappa på 180 liter som innflytngsgave i ny leilighet. 

Jeg kan ikke så mye om fisk, men kan forhåpentligvis mer enn de som ikke har interesse for akvarium. Jeg har hatt interessen for det siden jeg var liten og satt i sofaen hos pappa og så på hans akvarium på 450 liter. 

Akvariumet mitt er et selskapsakvarium med forskjellige arter. Jeg har et ønske om å kunnefå noen yngler som lever opp av guppyen min (fikk til det i 68-literen). Jeg har nylig innsett at jeg har en kjærlighet for pleco, og irriterer meg over at de fort kan bli for store for mitt akvarium. Ellers føler jeg at jeg lærer noe nytt for hver dag mtp akvarium, og storkoser meg her inne.
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine interessefelt
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap