Corydoras cf burgessi (C-121) 160 L Øverst

Bilde av akvarium

  • Et 160 liters Artsakvarium som er eid av mona o
  • Dette akvariet er med på 6 favorittlister!
User imageAKVARIET ER SOLGT!

Bildet til høyre her er tatt 27. august 2010.
________________________________

28. desember -10:
Nå er dette et arts-kar for Corydoras cf. burgessi :-) (C-121) 14-15 stk av ungfiskene, de som ble igjen etter at resten av oppdrettet ble solgt, skal jeg beholde selv her, og så har jeg flyttet inn de voksne viltfangede også (11 eller 12 stk) hit til 160 literen.
Nå venter jeg bare på at det skal gro til litt igjen med plantene, ettersom de ble ganske skrale da jeg hadde dem i bøtte i ukesvis. Tok ut alle i den perioden jeg fanget inn fisk herfra stadig vekk mens jeg drev og solgte ungfisk av både Green Laser og C121. Nå er det slutt på salget av fisk herfra, så dermed kunne plantene flytte tilbake igjen for noen dager siden, og har allerede begynt å strekke seg etter lyset.
Det skal altså befinne seg 26 - 27 Corydoras cf. burgessi i dette karet nå :-) Åh, det er en utrolig nydelig Corydoras! :-))

Skal legge ut oppdaterte bilder når plantene bare har fått grodd til litt.... :p

18. oktober -10:
I dag flyttet de siste C. condiscipulus ungfiskene hjemmefra. De ble hentet i ettermiddag.
Jeg beholdt ca 10 stykker selv, og de har jeg plassert sammen med foreldrene.
Nå er det kun C121 (Corydoras cf burgessi) og Corydoras Green Laser igjen i denne 160 literen.
ENDELIG får de spise, de også :-) De grådige Condiscipulusene tok brorparten av maten og det ble lite igjen til de mer forsiktige ynglene... så størrelsesforskjellen var enorm! Alle CC ynglene vokste og vokste, men de grønne og C121 er bittesmå enda.
Men nå er det altså ikke så voldsom konkurranse om føden lenger, så nå regner jeg med at de begynner å ta av i vekst, de også :-) Lærte i grunnen noe der... ikke blande for mange og for ulike typer Corydoras-yngel i samme kar. Det blir gjerne veldig ujevn matfordeling av det...

Justerte ned antallet Green Laser i karet nå også. Det døde en del i starten, pga de hele tiden satte seg fast i sidesprekkene på akvariebakgrunnen. Den ble jo rene dødsfella. Det VAR 75 stk grønne som ble satt ut i karet da de var yngre, men jeg justerte ned antallet til 65 nå. Kanskje det også er færre, skulle ikke forundre meg.

27. august -10;
Endelig oppdaterte bilder...! De oversiktsbildene av karet har vært mer enn 1½ år gamle, så det var på høy tid å bytte ut. Karet har vært tømt og gjort om, og fått ny innvendig bakgrunn, nye planter og ny trerot.


11. juni Sommeren 2010:
Alle Corydoras condiscipulus og Corydoras Green Laser ynglene er flyttet hit i dag. Fra før gikk kullet med 58 Corydoras cf burgessi i dette karet.. Tilsammen er det nå litt over 200 Corydoras i oppveksten her, så dette er nå offisielt blitt et oppvekst-kar for en del mnd fremover :)

10.april -10: Idag begynte jeg så smått å gjøre klart for at karet skal tømmes for omgjøring. Jeg strippet det for røtter og mesteparten av plantene. Håvet ut alle 11 C. condiscipulus og satte dem i en 98 liter alene. Betta brownorum ble flyttet også, samt alle Sebra-Otocinclusene. Det var en skuffelse å bare finne 7 Ottoer, da det var 14 stk som ble satt inn her opprinnelig.
Resten av fiskene (C. spilurus og Nannostomus eques) fikk et stort vannbytte og blir værende her inntil jeg skal starte på jobben med omgjøring,
12. juni -10
Nå har alle Corydoras ynglene flyttet inn i dette karet, og det er offisielt nå blitt et oppvekstkar for Corydoras. Fra før hadde Corydoras cf burgessi gått her en stund, og i dag fulgte kullene med C. condiscipulus og Corydoras Green Laser etter. Det ble en solid flokk Corydoras-småtasser nå! :-)
Jeg vet ikke eksakt hvor mange grønne og CC yngel det er men.... ca 75 av hver ?
75 + 75 + 58 = ca 208 yngel :-)

OPPDATERING 12. januar 2010:
I dag flyttet det inn en ny art i dette karet; hele gruppen med Sebraotocinclus (14-15 stk). Glemte å telle dem før jeg slapp dem løs, men... :-) De var ferdige med 4 ukers karantene og avlusning, og jeg bestemte meg for at de kunne få bo her i denne 160 literen, alle sammen. Opprinnelig hadde jeg tenkt å dele gruppen i to og ha dem i to akvarier, men de trives best i stim/gruppe, og jo større gruppe - jo bedre. Så, alle får være sammen :)10. desember -08:
Kjøpte viltfangede Corydoras, tre ulike arter, og de ble plassert her.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Rådasand korn str 0,4 - 0,8 mm
Lys: 2 x 30 W lysrør
Filtrering: Eheim Pro 3 2073
Bakgrunn: Juwel Dark Cliff innvendig
Vannverdier: pH: 6.8   GH: 2   KH: 1
Temperatur: 25°C
Registrert: 31.10.2008 Sist endret: 04.01.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
bernie
bernie vakkert, heldige fisker, kanskje jeg også får plass? :-)
Teo
Teo 0 Flotte Corydoras!
Fint kar og flotte maller! Hvor mye måtte du betale for fiskene når de var viltfangede?
mona o
mona o 0 Sjekk prisen hos Aquamanias
Jeg har ikke så lyst å sitte her og liste opp priser på alt jeg har ;)
Hvis du lurer, kan du sjekke prisene på artene selv, ved å gå inn på nettbutikken til Aquamanias. Det er han jeg har kjøpt dem av.
Teo
Teo Fint! Det kan jeg gjøre! Jeg bare lurte litt ser du... :)
Plankton
Plankton Fin rot! Hvilken type er det?
mona o
mona o 0 Rota
Det er en vanlig mangroverot, kjøpt i zoobutikk. Eller, faktisk er det TO røtter, begge mangrove, som er lagt delvis oppå hverandre.
Plankton
Plankton Takk! :D
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Bengt Fossli
Reklame for plussmedlemskap