250 L. Tanganyika akvastabil akvarie

Bilde av akvarium

  • Et 250 liters Artsakvarium som er eid av acs79
  • Dette akvariet er med på 2 favorittlister!
User imageEndelig i mål, fiskene kom 2 februar 09, har en liten eheim innvendig pumpe og en utvendig fluwal 305, og et heldekkende amatur med T5 rør, desverre ikke dimbar. Har når 8 trofeus duboisi, 3 regani kipili, 2 lamp.mulitfasciatus, og 4 lamp lelupi. har brukt blåsesand fra biltema.bakgrunnen er fra midtun zoo. bygger minimalt, finnes i to farger. karet er relativt nytt, fikk det i februar, hadde 15 duboisi men etter en runde med bukvannsott, medisinering og noen nye tilskudd, har jeg nå 8. skifter en tredjedel 1 gang pr.måned, ser ut til at det går bra, nå har duboisiene begynt å yngle også-dato 22 sept.09 har tenkt å skaffe flere duboisier siden alle har hverdt friske i 4-5 mnd nå.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: biltema blåsesand =)
Lys: Heldekkende armatur to T5 lysrør
Filtrering: eheim innvendig og utvendig fluval 305
Bakgrunn: nyhet fra back to nature, fin og bygger lite.
Vannverdier: pH: 8   GH: 8   KH: 10
Temperatur: 25°C
Registrert: 11.11.2008 Sist endret: 22.09.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Alexus
Alexus Jeg må bare spørre. Men er det lavastein du har stablet oppå hverandre?

Knallflott oppsett ihvertfall. får samme bakgrunn til mitt 240 liter malawi. Gleder meg som en liten unge :D
acs79
acs79 0 250 L. akvastabil effectline
nei det er nok ikke lavastein, det er kalkstein, for tanganiyka ciklidene vil jo ha høy ph, håper bare karet tåler vekten hehe. men har to plater med isopor på 9mm hver i bunnen ,så det bør gå.
Alexus
Alexus okey. Flott var det alikevel. i mitt malawi har jeg også kalksten, men ikke med hull i. Derfor jeg trodde det var lavasten :p (av en hvit type om det hadde fantes da)
acs79
acs79 0 endelig ferdig med akvariet
nå er alle fiskene kommet også. jippi.
badat
badat 0 Gratulerer...
...med nytt Tanganyika akvarie, ACS. Flott innredning.
Bare gjøre deg oppmerksom på at Tropheus spiser grønnfor og helst mat med spirulina i. Men de andre i karet ditt spiser litt av hvert, særlig Leleupi som trenger litt kraftigere for for å farge ut. Så disse to passer ikke hel med hverandre når det gjelder mat.
acs79
acs79 0 endelig ferdig med akvariet
det er riktig, av og til får de rekemiks som hovedsakelig består av vegetarmat med noe reker i. tropheusen velger faktisk flakforet og eks leleupiene tar til seg mesteparten av rekemiksen, men gir det bare av og til. hovedforet er vegetabilsk blanding som vist nok inneholder en viss prosent spirulina. får se hvordan det går =)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© LOFFA
Reklame for plussmedlemskap